Projektet finansieras av Arvsfonden

Kändisskapets baksida

Makt i Media åkte till Göteborg och fick svar på frågor som, baksidor av kändisskapet, Idolmedverkan och hur det är att vara artist. Av vem? Jo mångas favorit Erik Segerstedt.

Hur tycker du det är att vara artist?
– Oh, vilken svår fråga. Jag tycker det är helt fantastisk kul att ändå kunna jobba med något som man har som dröm att kunna jobba med och som man tycker är kul. Det är bara helt grymt, jag älskar det.

Hur var det att vara med i Idol och vad hade du gjort idag om du inte varit med där?
– Jag kan börja med hur det var att vara med i Idol, det var nog det största äventyret i mitt liv hittills. Komma från en liten stad och rätt in i tv och sjunga inför miljontals tv-tittare. Väldigt mäktigt. Om jag inte hade varit med där hade jag nog funderat på vad jag ska göra när jag blir stor fortfarande. Pluggat kanske någonting.

Hur länge har du hållit på med musik?
– Jag har hållit på med musik så länge jag kan minnas. Jag har alltid gått runt och sjungit och spelat piano. Jag kommer inte ihåg när jag började, men jag var väldigt liten.

Har du märkt någon baksida av kändisskapet?
– Absolut! Det finna många baksidor, men det finns fler framsidor än baksidor om man säger så. Det kan vara svårt att vara privat, vilket kan vara skönt att vara. Det är svårt att hålla privatlivet privat. Ibland så vill man inte bli igenkänd, ibland vill man bara gå runt på stan med mjukisbrallor och sådär. Det kan vara svårt ibland. Men hur mer man vänjer sig vid det här kändisskapet, ju mer ok känns det. Det är mest roligt.

Det var det hela, får vi tacka för det
– Vilka bra frågor det var.

Text: Anna, Jenny, Claudia, Andreas, Anette
Foto: Redaktionen

Erik Segerstedt

Erik Segerstedt

Erik och nästan hela Makt i Media-gänget.

Erik och nästan hela Makt i Media-gänget.

 

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer